Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Asociația Culturală ADSUM

  adsum
  adsum

  Numarul mesajelor : 1
  Data de inscriere : 04/03/2009

  Asociația Culturală ADSUM Empty Asociația Culturală ADSUM

  Mesaj  adsum la data de Mier 4 Mar 2009 - 18:31

  Asociația ADUM (Sunt aici) este înființată la data de 21 martie 2008 dată la care apare si Numărul 0 al Revistei ZIP (Zona Interferențelor Poetice).
  Primul EVENIMENT MARCA ADSUM se petrece chiar în data de 21 martie 2008 la Palatul ȘUȚU, unde a fost organizată o manifestare dedicată Zilei internaționale a poeziei. Urmează o serie de lansări organizate la Librăria Eminescu (partener Adsum) T.N.B., Palatul Șuțu,- 2008 - Cercul Militar Național, Teatrul de comedie, Biblioteca Națională a României (partener Adsum) - 2009 - etc..
  În iulie 2008 ia ființă în cadrul Asociației, EDITURA ZIP editură dedicată sprijinirii membrilor BRESLEI CUVÂNTARILOR dar și altori autori care și-au dovedit valoarea literară.
  Pe tot parcursul anului 2008 s-au desfășurat saptămânal sesiunile de lucru ale Cenaclului de Seară, cenaclu cu rol formativ, axat pe educarea tinerilor cu aptitudini/talent pentru arta scrisului, indiferent de forma sa. Din anul 2009 sesiunile de lucru ale C.D.S. sunt bilunare în prima și a treia sâmbătă din lună,orele 17.00, pentru a permite membrilor asociației , cenaclului și breslei să participe la toate activitățile organizate.

  În luna noiembrie 2008 se înființează prima filială a Cenaclului de Seară la Cluj, coordonator al manifestărilor fiind scriitoarea Daniela Gîfu. Sesiunile au frecvență lunară în a doua vinere din lună, orele 17.00.

  Pentru anul 2009 după lansările cărților Tiparele iubirii autor Florin Iordache și Acele lucruri aiuritoare care se petrec în spatele scenei autor Candid Stoica, urmează Evenimentele Marca ADSUM:
  Palabra sin Frontera - Cuvânt fără hotar în data de 21 Martie 2009,
  lansarea volumelor Cătușe însângerate și Primăvară târzie autor prof. univ. Mihail Tănăsescu,
  Atelierul de creație AGRIJ 2009 (luna iulie) și participarea în cadrul Festivalului de la Canterburry cu recital de poezie, expoziție de pictură, sculptură si elemente de artă populară.

   Acum este: Lun 30 Mar 2020 - 9:45