Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Concurs eseuri adresat studentilor Re-start Arhitext

  Distribuiţi
  avatar
  Arhitext

  Numarul mesajelor : 5
  Data de inscriere : 13/05/2009

  Concurs eseuri adresat studentilor Re-start Arhitext

  Mesaj  Arhitext la data de Mier 13 Mai 2009 - 12:08

  Dealu Frumos – 25-26 iulie 2009

  Concurs eseuri adresat studentilor - Re-Start Arhitext


  Haideti sa Re-Startam impreuna conceptiile/conceptele, tendintele/trendurile, programele/proiectele cu care ne confruntam si de care ne lovim zi de zi.

  Tu cum vezi acest Re-Start? Ce s-a modificat astazi? Criza, suprasaturatia cu care ne confruntam in diverse domenii? A accepta un nou start presupune a fugi de criza si a ne transfera viata in lumea virtuala? Este criza pretextul pentru un nou start? Este destul de clar ca am atins o limita, dar unde mergem de aici incolo?

  Asteptam de la tine, student la orice facultate din tara, preocupat de ceea ce iti afecteaza viata dar si de lucrurile frumoase care te inconjoara, sa transpui in cuvinte, intr-un eseu, propria-ti viziune asupra acestui moment de Re-Start pe care ar trebui sa ni-l oferim fiecare in aceasta perioada.

  Gasesti detalii despre intregul proiect Arhitext, precum si despre concursul de eseuri la care te invitam sa participi la http://www.arhitextdesign.ro/restart.html

  Poti descarca regulamentul, detalii si formularul de inscriere direct de pe site-ul nostru, ne poti scrie daca ai intrebari sau nelamuriri sau daca vrei sa te inscrii in concurs.

  Nu apasa butonul Re-Start daca nu ai dat intai save eseului tau! Noi il vrem! Nu e cazul sa-l pierzi!


  Fundatia Arhitext design
  redactie@arhitextdesign.ro 031.104.11.78

  www.arhitext.blogspot.com www.arhitextdesign.ro

   Acum este: Mier 23 Ian 2019 - 10:05