Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Parteneriat cu teatrul

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Parteneriat cu teatrul Empty Parteneriat cu teatrul

  Mesaj  Admin la data de Dum 8 Feb 2009 - 22:26

  Casa de Cultura „Ionel Floasiu" din Campia Turzii si Teatrul Municipal Turda au semnat un contract de colaborare ce va aduce spectacole pentru intreaga Comunitate Urbana Aries. La Campia Turzii si nu numai, iubitorii de teatru se vor putea bucura din nou de spectacole de inalta tinuta.

  Directorul Casei de Cultura Ana Sevan si directorul teatrului, Narcisa Pintea par a fi pe aceiasi lungime de unda si au semnat un contract care pana mai ieri parea imposibil. S-a vorbit de multe ori la Campia Turzii despre teatru, l-am avut la doi pasi, dar l-am adus rar sau chiar deloc in fata publicului nostru.

  Acum seria premierelor a si inceput. Saptamana trecuta sute de copii au umplut sala de spectacole pentru a vedea piesa „Jos masca, Balaure!". „Am venit prima data cu un spectacol pentru cel mai tanar segment de public din Campia Turzii. Sunt convinsa ca vom redescoperi publicul iubitor de teatru, de frumos. Impreuna cu Ana Sevan am
  stabilit detaliile unei colaborări reciproc avantajoase si lumea se va putea bucura de spectacole", ne-a declarat Narcis Pintea, directorul Teatrului Municipal Turda. „Noi vrem sa aducem din nou publicul in sala si pentru asta trebuie sa ii oferim prestatii de calitate. Teatrul din Turda ne poate garanta asa ceva", spune si
  directorul Casei de Cultura, Ana Sevan.

  Maine, aceiaşi piesa pentru copii va putea fi vazuta la Mihai Viteazu si apoi de copiii din toata Comunitatea Urbana Aries.

  In noiembrie este programat primul spectacol si pentru adulti. Este vorba de premiera „Flecarelile femeilor", o comedie care va prinde cu siguranta la publicul din Campia Turzii. In decembrie, in preajma sarbatorilor de iarna se pregateste o noua surpriza pentru cei mici, piesa „Fluierul Fermecat.

  (articol scris de Viorel Crisan in "TurdaNews.net" in 21.10.2008)
  http://www.turdanews.net/index.php?
  option=com_content&view=article&id=744:parteneriat-cultural-
  binevenit&catid=13:cultur&Itemid=9

  (postat pe grup in 21 decembrie 2008)

   Acum este: Vin 3 Apr 2020 - 6:15