Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  "3 zile" de TEATRU FORUM

  Distribuiţi
  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon, Israel

  "3 zile" de TEATRU FORUM

  Mesaj  Admin la data de Mier 28 Oct 2009 - 19:55

  Teatrul forum este un instrument de interventie sociala si chiar are puterea de a schimba atitudini si de a aduce noi perspective unor situatii.

  Piesa “3 zile” este un pretext pentru a ridica o problema si pentru ca cei prezenti sa schimbe idei, sa isi exprime parerile si sa se implice.

  E ceva in care oricine se poate implica, iar dovada este chiar piesa care are loc miercuri, la Bucuresti, la Orange Concept Store, incepand cu ora 19.00. “3 zile” este o piesă de teatru forum care a fost realizata de voluntari, in cadrul Saptamanii Nationale a Participarii Active a Tinerilor.

  Se spune ca teatrul forum este o repetitie pentru viata, deci daca vreti sa repetati, nu trebuie decat sa raspundeti invitatiei pe care v-o fac Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, Asociatia ART Fusion si Orange Concept Store.

  In teatrul forum, cei care in prima faza sunt spectatori pot, dupa reprezentarea piesei, sa devina actori, luand locul personajelor pe care le-au vazut interpretand o anumita situatie. Odata deveniti actori, cursul actiunii si finalul depind de ei, pentru ca au libertatea de a schimba atitudinile personajelor pe care au ales sa le inlocuiasca, de a lua alte decizii.

  Intrarea este libera!

   Acum este: Mier 23 Ian 2019 - 10:07