Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  AEGEE Bucuresti te provoaca sa redescoperi Bucurestiul!

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  AEGEE Bucuresti te provoaca sa redescoperi Bucurestiul! Empty AEGEE Bucuresti te provoaca sa redescoperi Bucurestiul!

  Mesaj  Maier la data de Mar 17 Noi 2009 - 9:43

  In weekend-ul 21-22 noiembrie, 10 echipe (fiecare a cate 4 membri) se vor intrece intr-un concurs ce va consta in redescoperirea obiectivelor cultural-istorice din Bucuresti si mai ales a povestilor ce se ascund in spatele lor.

  AEGEE Bucuresti te indeamna sa iesi din monotonie si sa incerci lucruri noi! Ai doua zile sa cutreieri orasul prin QUEST-iunea BUCURESTI editia IV si sa-i descoperi secretele in drumul spre marele premiu. Demonstreaza ca esti cel mai bun in rezolvarea enigmelor din fiecare colt al Bucurestiului.

  Descarca formularul de pe www.questiuneabucuresti.wordpress.com si trimite-l completat cu atentie la questiuneabucuresti4@yahoo.com pana pe 18 noiembrie!

  Proiectul a luat nastere in urma evenimentelor internationale pe care asociatia noastra le-a organizat. Am constatat ca activitatea preferata a participantilor este City Rally, un concurs ce presupune rezolvarea mai multor taskuri sub forma unor ghicitori legate de obiectivele istorice ale Bucurestiului. QUEST-iunea BUCURESTI a fost mai intai City Quest, proiect aplicat cu succes membrilor AEGEE Bucuresti. In urma acestor experiente reusite, am hotarat sa ne adresam tuturor studentilor dornici de aventura.

  AEGEE Bucuresti - Asociatia Studentilor Europeni – este cea mai mare organizatie non-guvernamentala de tineret, multidisciplinara, non-profit si independenta din punct de vedere politic, reunind peste 17 000 de membri din 43 de tari europene. AEGEE promoveaza comunicarea, mobilitatea si dezvoltarea personala a studentilor din intreaga Europa, in scopul crearii unei societati mai tolerante, mai deschise.

   Acum este: Vin 3 Apr 2020 - 12:48