Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Fundatia Calea Victoriei

  Distribuiţi

  Fundatia Calea Victoriei

  Numarul mesajelor : 5
  Data de inscriere : 06/01/2010

  Fundatia Calea Victoriei

  Mesaj  Fundatia Calea Victoriei la data de Mier 6 Ian 2010 - 10:19

  Fundatia Calea Victoriei propune ateliere si evenimente culturale tinerilor si adultilor interesati de domeniile umaniste. Atelierele se desfasoara intr-o atmosfera relaxata, non-conformista si interactiva, care face posibila invatarea cu placere - fara restrictii, examene sau catedra.

  Fundatia doreste sa ofere o instructie corecta, folosind metode interactive, care sa completeze si sa consolideze educatia si informarea oferita de scoala si facultate.

  Lectorii nostri sint personalitati ale vietii culturale, profesori, cercetatori sau artisti din diverse domenii, care prezinta subiectele propuse in mod original, carismatic si in dialog cu cursantii.

  Incercam sa punem tinerii alaturi de oameni mari, cu chef de vorba si speram ca astfel sa invete sa se contemple pe ei insisi pentru a vedea cine sunt si ce iubesc. Cateva dintre domeniile pe care sunt axate cursurile si atelierele noastre: Istorie, Antropologie, Fotografie, Folclor si traditii europene, Pictura, Povesti interbelice, Design, Istoria artei etc.

  Va asteptam cu ceai, intrebari si idei!

   Acum este: Dum 18 Noi 2018 - 12:24