Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Folk-ul de munte

  Distribuiţi
  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Folk-ul de munte

  Mesaj  Maier la data de Joi 11 Feb 2010 - 14:00

  e-Folk si Club MoJo vin pe 16 februarie 2010 cu o seara speciala dedicata folk-ului de munte.
  Folk-ul de munte are multe povesti de spus.Multe s-au scris si multe se vor mai scrie , iar cei care urca pe munte cu o chitara in spate stiu despre ce e vorba.
  Se va striga catalogul la “MUNTOMANI” de data aceasta. Nu se vor pune absente dar nici nu ar trebui sa lipseasca nici un iubitor al muntelui de la aceasta intalnire.
  Vor urca pe scena pentru voi cativa dintre cei mai cunoscuti cantareti de Folk Montan.Va vor spune pe rand fiecare povesti despre munti, cabane,brazi , multa libertate si de ce nu poate despre “Copilite Fara Minte”
  Alaturi de Titus Constantin, Florin Marian (Steaua), Cristina Dragomir (Kasu), Razvan Bineata (Vampiru), Costica David, Banderas caci despre ei este vorba va invitam si pe voi sa savurati o seara plina de voie buna si piese exceptionale.
  Ia toti prietenii si hai sa transformam Clubul MoJo Brit Room macar pentru o seara intr-un munte de muzica si voie buna.
  Pretul biletului este de 7 Ron. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club.
  Ora de incepere a concerului: 20:30
  Partenerii media ai evenimentul: Radio Lynx, ForeverFolk, FolkBlog, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert, Folk4Me, Let’s Rock, GoingOut LifeStyle.
  Pentru contact & rezervari : 0727.126.620 / 0760.263.496

   Acum este: Mier 23 Ian 2019 - 9:43