Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  CUVANT DE INCEPUT

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon, Israel

  CUVANT DE INCEPUT Empty CUVANT DE INCEPUT

  Mesaj  Admin la data de Sam 7 Feb 2009 - 22:46

  Dupa doua luni si jumatate de activitate (din 25 noiembrie 2008) si 100 de mesaje postate pe grupul de discutii http://groups.yahoo.com/group/Case_de_Cultura/, continuam aici activitatea, motiv pentru care voi prelua pe forum postarile din grup.

  Mentionez ca ne adresam tuturor celor care lucreaza sau au lucrat in Asezamintele Culturale (Case de Cultura, Camine Culturale, Centre ale Creatiei Populare, Centre Culturale, Palate ale Copiilor, Cluburi culturale, Centre de Conservare si Valorificare a Traditiei si Creatiei Populare, Scoli Populare de Arta, Biblioteci, Muzee, Case Memoriale, Universitati Populare, etc.), precum si beneficiarilor si potentialilor colaboratori/parteneri ai acestor institutii. In curand voi completa lista cu institutiile de spectacole (Opere, Operete, Filarmonici, Teatre, Cinematografe) doar pentru ce ofera ele spectatorilor in plus fata de activitatea curenta. Pentru acelasi considerent am introdus acum Bibliotecile, Muzeele si Casele Memoriale.

  Impotriva parerii unora si a dificultatilor economice, in continuare este mare nevoie de asemenea institutii, mai ales in conditiile in care nivelul de cultura coboara vertiginos.

  Ne propunem sa oferim un cadru in care sa se poata discuta problemele cu care va confruntati (financiare, materiale, organizatorice, de personal si mediatizare, etc.), o oportunitate pentru schimb de experienta, facilizarea de parteneriate si colaborari, o sursa de informatii si idei de la toti pentru toti.

  Un cuvant pentru "beneficiari". Cred ca am trecut cu totii, macar odata, pragul unui Asezamant Cultural, sa vizionam o expozitie, sa ascultam o conferinta, sa participam la cursuri, sa ascultam muzica, sa vedem un film, sa dansam, sa imprumutam o carte, etc.

  Va invit sa discutam aici ce ne-a placut si ce nu, care sunt asteptarile, nevoile noastre in acest domeniu.

  Va rog pe toti sa cititi pentru inceput ce s-a postat. Deoarece toate informatiile le-am cules de pe internet, unele pot fi incomplete/depasite, ca atare va invit sa completati/corectati unde este cazul si sa respectati regulamentul forumului.

  Scrieti-mi pentru orice probleme intampinati in forum.

  Recomandati acest forum tuturor celor potential interesati.

  Forumul fiind o forma activa de comunicare, va recomand sa reveniti perioadic pe fiecare subiect care va intereseaza pentru a fi la curent cu noutatile postate.

   Acum este: Lun 25 Mai 2020 - 1:47