Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  THE KNOT - “Cantece pentru un viitor mai bun” cu Corul Madrigal

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  THE KNOT - “Cantece pentru un viitor mai bun” cu Corul Madrigal Empty THE KNOT - “Cantece pentru un viitor mai bun” cu Corul Madrigal

  Mesaj  Maier la data de Mar 26 Oct 2010 - 19:35

  Vineri, 22 octombrie 2010, 17.30

  Club Fabrica, Str. 11 iunie nr. 50

  Proiectul “Cantece pentru un viitor mai bun” este initiat de artistul Matei Bejenaru si consta intr-un performance coral sustinut de Corul National de Camera MADRIGAL in ziua de vineri, 22 octombrie, in intervalul 17.30-17.45. Performance-ul coral se desfasoara intr-un spatiu neconventional, la parterul Clubului Fabrica. Compozitia muzicala este creata de compozitorul Dan Buciu pornind de la muzica corala proletcultista a anilor ’50-’60.

  Matei Bejenaru descria “Cantece pentru un viitor mai bun” astfel: “un proiect modernist ce experimenteaza forme muzicale in raport cu un mesaj utopic despre viitor”.

  “Cantece pentru un viitor mai bun” este un performance coral realizat in cadrul proiectului international THE KNOT de catre Asociatia E-cart.ro in colaborare cu Goethe-Institut, Polnisches Institut, raumlabor berlin si cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin Programul Cultura 2007-2013.

  “THE KNOT – structura mobila ce leaga existentul cu imaginarul” este un proiect multi-disciplinar, o platforma de intalnire si experiment.
  THE KNOT va ramane in Parcul Carol I (Intrarea dinspre Fantana Zodiac) pana la data de 31 octombrie 2010.

  www.knotland.net


   Acum este: Mar 14 Iul 2020 - 19:08