Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  jmEvents lanseaza Bucharest International Jazz Competition 2012

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  jmEvents lanseaza Bucharest International Jazz Competition 2012 Empty jmEvents lanseaza Bucharest International Jazz Competition 2012

  Mesaj  Maier la data de Mier 23 Feb 2011 - 20:38

  Bucharest International Jazz Competition se defineste ca un eveniment singular in aria jazz-ului profesionist din Romania, dar si din regiune. Singurul concurs international de jazz din tara, BIJC este considerat de BBC drept unul dintre primele 3 concursuri de jazz din Europa, avand in vedere calitatea si numarul artistilor participanti, proiectele prezentate, dar si vizibilitatea de care se bucura la nivel european.

  Anul acesta, intre 7 si 13 mai, Bucharest International Jazz Competition ajunge la cea de-a cincea editie, avand in Semi-finala 18 trupe cu muzicieni din 20 tari. Concursul este parte a festivalului international EUROPAfest, eveniment major pe scena culturala inca din 1993, reunind muzicieni de jazz, blues, pop si clasic din intreaga lume.

  In plina pregatire a Bucharest International Jazz Competition 2011, jmEvents, organizatie profesionista in domeniul organizarii de evenimente, lanseaza editia 2012. Perioada de aplicatii a fost deschisa, regulamentul este public pe site, asa ca trupele si vocalistii interesati se pot inscrie.

  Prin organizarea acestui eveniment, jmEvents isi propune sa contribuie la recunoasterea noilor valori ale jazz-ului romanesc si international.
  Imbinand concertele cu jam sessions si workshopuri, competitia inseamna concerte extraordinare si public entuziast, o arie larga si complexa de fuziuni, inovatii, de stiluri noi si vechi, toate expuse cu o forta si o libertate uneori ametitoare.

  Participantii in concurs au pana in 35 de ani, marea majoritate fiind absolventi de institutii de prestigiu din cadrul scolii de jazz europene sau americane, cunoscute ca prolifice si extrem de competitive. Astfel, trupele selectate pentru competitie vin la Bucuresti cu proiecte originale, indraznete, de o foarte buna calitate tehnica si un background muzical solid.
  Inovatia, spiritul liber si energia exploziva a ultimelor tendinte in jazz se vor face auzite intr-o saptamana intreaga de concerte la Bucuresti.

  Pe scena Bucharest International Jazz Competition, culturile iau contact intr-o sinergie creativa, intalnindu-se noul val de muzicieni de jazz. Publicul roman are ocazia sa intalneasca o cu totul alta perspectiva decat cea pe care piata muzicala romaneasca o ofera…100% jazz & more…


  Informatii suplimentare:
  jmEvents
  0740.759.566
  office@jmEvents.ro
  www.jmEvents.ro

   Acum este: Mar 14 Iul 2020 - 17:40