Cultura pentru toti

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor

CLUBUL FOTOGRAFILOR BOTOSANI (CFBT) - primul pas in lumea minunata a fotografiei

arlechinbtro
    arlechinbtro

Numarul mesajelor : 19
    Data de inscriere : 01/03/2010
    Varsta : 47
    Localizare : Casa Tineretului Botosani

CLUBUL FOTOGRAFILOR BOTOSANI (CFBT) - primul pas in lumea minunata a fotografiei Empty CLUBUL FOTOGRAFILOR BOTOSANI (CFBT) - primul pas in lumea minunata a fotografiei

Mesaj  arlechinbtro Mar 1 Mar 2011 - 23:07

CLUBUL FOTOGRAFILOR BOTOSANI – o intalnire mult asteptata !

Sambata, 22 ianuarie 2011, Asociatia Organizatorilor de Evenimente din Botosani a organizat la Casa Judeteana a Tineretului prima intalnire a Clubului Fotografilor Botosani la care au participat si membri ai cluburilor din Suceava si Iasi.

Membrii fondatori ai clubului sunt Marius Agrigoroaie, Relu Oneaga, Flavius Damean si Florin Petrosceac. Invitati de la Clubul Fotografilor Iasi au fost: Dan Mititelu, Cristian Gafitencu, George Pinzaru si Stefan Abageru care au impartasit celor prezenti informatii si experiente acumulate in decursul a peste trei ani de activitate fotografica unde la clubul foto din Iasi s-au perindat peste 500 de membrii.

«Intalnirea a fost una de success, sa discutat despre cum va activa clubul, workshop-uri, programe, expozitii, toti cei prezenti au fost invitati sa participle la cursurile de formare si perfectionare in realizarea şi prelucrare de imagini ( fotograf si grafician calculator ), organizate de catre Asociatia Organizatorilor de Evenimente din Botosani in colaborare cu Centrul de Pregătire Profesională în Cultură » a declarat Flavius Alin Damean

Marius Petrescu reprezentant de marca a artei fotografice din Dorohoi a declarat “avem o pasiune comuna… FOTOGRAFIA…si apreciez cu tot sufletul, munca si pasiunea celor care au ocazia sa-si expuna creatiile si sa ofere privitorilor imagini imortalizate in diferite situatii. Frumosul in ziua de azi aproape lipseste cu desavarsire, lucrurile care ne incanta simturile, privirea…auzul…sunt foarte rare, oamenii din pricina greutatilor vietii au uitat sa mai faca si lucruri deosebite sau mai rau, au uitat sa aprecieze. Ma bucur ca am gasit un numitor comun cu acesti iubitori ai artei fotografice chiar daca ne despart aproximativ 40 de kilometri si uneori nu voi putea participa la toate intalnirile organizate de Clubul Fotografilor”
    Sursa: http://mariuspetrescu.com/prima-intalnire-a-fotografilor-din-botosani/

Ana-Maria Mihai si primul ei pas spre lumea minunata a fotografiei “ Pe 22 Ianuarie 2011,intr-o sambata de iarna,o zi friguroasa cu putina zapada a avut loc prima intalnire intre amatori si fotografi din zona Moldovei,cel mai mult din Botosani,Dorohoi si Suceava!

Cu mari emotii m-am indreptat spre Casa Tineretului din Botosani,sperand ca va avea loc ceva frumos si chiar nu am fost dezamagita.Ma asteptasem la altfel de organizare dar a fost bine pentru inceput!
    Sincer,nu credeam ca vom fi multi,uimirea mea a fost sa vad cam in jur de 30 de amatori si fotografi,tineri cat si oameni varstnici! … Prima intalnire mi-a placut,plina de emotii si ideei!Timpul a trecut atat de repede si mi-a parut rau ca am plecat prea brusc,ar fi fost frumos sa mergem toti la un restaurant sau la o terasa sa incepem sa ne cunoastem mai bine!

Dar asa este la inceput. Eu ma bucur tare mult ca datorita acestei intalniri m-am cunoscut cu inca doi amatori de fotografie,de la Dorohoi Marius Petrescu->http://mga.picof.net/ si Suceava-Ionut Olari-> http://olari-ionut.picof.net/ ce vorbisem doar pe un site de fotografii!

Chiar daca nu am un aparat profesional si am o jena sa ma duc iar la club din aceasta cauza,nu vreau sa ratez sansa sa fac urmatorii pasi,ca sa ajung tot mai sus in domeniul fotografiei
    !Urmeaza sa ne intalnim din nou,astept cu mare nerabdare,stiu ca vom face cursuri in initierea fotografiei si acest fapt ma va ajuta foarte mult in ceea ce vreau sa fac!

Tind sa cred ca totul va fi frumos,vom lega noi prietenii pentru ca un lucru atat de frumos ne leaga: FOTOGRAFIA! ” Sursa: http://anamariamelek.blogspot.com/

www.4botosani.ro/impresii-de-la-prima-intalnire-clubul-fotografilor-botosani/

Data/ora curentă este: Joi 14 Noi 2024 - 20:01