Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Festivalul de teatru scolar in limba spaniola

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 72
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Festivalul de teatru scolar in limba spaniola Empty Festivalul de teatru scolar in limba spaniola

  Mesaj  Admin la data de Mier 1 Apr 2009 - 22:34

  Trupele de Teatru ale Liceului `Eugen Pora` - Cluj-Napoca (Prof. Teresa Cimiano si Ionana Oltean) si Liceului `Iosif Vulcan` - Oradea vor reprezenta Romania la editia a XVI-a a Festivalului International de Teatru Scolar in Limba Spaniola care va avea loc in luna aprilie la Bucuresti (Prof.Pepe Coloma si Rodica Pop).

  PALMARESUL editiei a V-a a Festivalului National de Teatru Scolar in Limba Spaniola 2008 pentru Liceele Bilingve si Sectiile Bilingve de Limba Spaniola.

  -PREMIUL I Grupul de Teatru al Liceului `Eugen Pora` Cluj-Napoca
  -PREMIUL II Grupul de Teatru al Liceului `Iosif Vulcan` Oradea

  Acestea vor reprezenta România la al XVI-lea Festival Internaţional de Teatru în Limba Spaniolă care va avea loc în perioada 21 aprilie - 1 mai 2009 la Bucureşti şi la care vor participa trupe de teatru din Bulgaria, Cehia, Slovacia, Spania, Ungaria, Polonia si Rusia.

  -PREMIUL pentru Cea mai buna scenografie:
  Grupul de Teatru al Liceului `Miguel de Cervantes` Bucuresti

  -PREMIUL pentru Cea mai bună interpretare masculina
  Brian Boda, grupul de teatru al Liceului `Eugen Pora` Cluj-Napoca

  -PREMIUL pentru Cea mai buna interpretare feminina
  Alexandra Matei, Grupul de Teatru al Liceului `Miguel de Cervantes` Bucuresti

  -PREMIUL pentru Rol secundar masculin
  Bogdan Pop, Grupul de Teatru al Liceului `Eugen Pora` din Cluj-Napoca

  -PREMIUL pentru Rol secundar feminin
  Anca Şerbănescu, Grupul de Teatru al Colegiului Naţional `Carol I` Craiova

  Florin Diaconescu, Preşedintele Asociaţiei ŞCOALA DEMOCRAŢIEI a oferit numeroase premii atractive si consistente liceenilor remarcati de catre juriul festivalului. Consecventa principiilor sale priveste recompensarea elevilor merituoşi, prin `Contractul pentru Educaţie` initiat si asumat impreuna cu Primarul General Sorin Oprescu, ASD implicat, in tot ceea ce inseamna promovarea si realizarea proiectelor educationale si cultural-artistice de impact si de calitate destinate tinerei generatii.
  Astfel, elevii si profesorii coordonatori ai celor mai valororase cinci trupe de la festival (Liceul `Eugen Pora` Cluj, Liceul `Iosif Vulcan` Oradea, Colegiul Naţional `Carol I` din Craiova, Liceul Miguel de Cervantes Bucuresti si Liceul Mihail Sadoveanu din Bucuresti, plus cei doi elevi laureati ai premiilor individuale (Alexandra Matei, Bucuresti şi Brian Boda, Cluj) de interpretare teatrala, vor petrece în vara acestui an o saptamana de vacanta la mare in regim gratuit, sub egida Taberei Elevilor Activi si Merituosi (ASD & PMB TEAM 2009).
  În plus, Asociaţia SCOALA DEMOCRATIEI si Primaria Municipiului Bucureşti, impreuna cu organizatiile reunite sub egida Parteneriatului pentru Educaţie, vor colabora cu Ambasada Spaniei la Bucuresti si cu ocazia organizării Festivalului Internaţional de Teatru in Limba Spaniola de la Bucuresti

  Acesta si datorită organizarii de excepţie a unui eveniment cultural cu totul deosebit datorat inimoasei Maria Mendez de Valdivia, Atasat pentru Invatamant - Ambasada Spaniei la Bucuresti special pentru tinerii romani.

   Acum este: Dum 9 Aug 2020 - 4:04