Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  "Verde pentru cultura" la Covasna

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 72
  Localizare : Ashkelon, Israel

  "Verde pentru cultura" la Covasna Empty "Verde pentru cultura" la Covasna

  Mesaj  Admin la data de Joi 6 Aug 2009 - 21:58

  Centrul de Cultura Arcus din judetul Covasna a dat miercuri, 5 august, startul campaniei "Verde pentru cultura", alaturi de Asociatia de tineret Ecou din Sfantu Gheorghe.

  Directorul Centrului de Cultura Arcus, Kopocz Attila, a declarat ca "Verde pentru cultura" are ca scop implicarea cat mai multor voluntari intr-o actiune de curatare a obiectivelor Centrului, astfel incat imaginea acestuia sa fie una cat mai atragatoare pentru vizitatori.

  Una dintre prioritatile campaniei este curatarea parcului Centrului, unde in prezent exista 75 de sculpturi in lemn, realizate de diversi artisti si vechi de peste 30 de ani.

  "Lemnul se deterioreaza in timp, iar intentia noastra este sa curatam aceste sculpturi. Nu ne asteptam neaparat ca voluntarii sa le restaureze, dar acesta este un prim- pas important in pastrarea sculpturilor", a mentionat Kopocz Attila.

  La curatenia parcului si a spatiilor verzi de la Centrul de Cultura Arcus au fost invitate inclusiv personalitati locale din Sfantu Gheorghe, dorindu-se prin campanie si o apropiere cat mai puternica intre Centrul de Cultura Arcus si Sfantu Gheorghe, data fiind distanta de numai trei kilometri dintre Centru si municipiu.

  Sursa: AmosNews.ro

   Acum este: Mier 23 Sept 2020 - 14:56