Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Campania "Si noi putem reusi !"

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Campania "Si noi putem reusi !" Empty Campania "Si noi putem reusi !"

  Mesaj  Admin la data de Joi 12 Feb 2009 - 23:10

  Invitatie la implicare in proiecte civice majore

  Ref. Trei proiecte civice majore se pregatesc de start in cadrul „Lunii implicarii si impacarii, 2 februarie – 1 martie 2009”

  „Luna implicarii si impacarii, 2 februarie – 1 martie 2009” este o campanie-initiativa comunitara, de larg interes pe care am initiat-o ca urmare a interesului manifestat de numerosi concetateni si organizatii fata de initiativa noastră „Ziua impacarii in Romania, a rezolvarii conflictelor”, integrand sugestiile si propunerile primite. Am început online pe 2 februarie cu „Ziua mica a implicarii si împacarii” si vom încheia pe 1 martie – în „Ziua mare a impacarii si implicarii”, daruind „martisoare ale implicarii si impacarii”.

  Concret campania are doua nivele:

  1. Propunem, in mediul public, o dezbatere responsabila de mare amploare pe tema „Implicare şi impacare” plecand de la preocupările şi realizarile notabile din societate. Invitam mass-media si ONG-urile interesate la structurarea de activitati practice publice care să sintetizeze concluziile acestor dezbateri si sa le faca utile comunitatii întregi (in articole, emisiuni specializate sintetice, carti de grup online etc.). In aceasta perioada ne propunem sa actionam pentru dezvoltarea de echipe specializate si integratoare care manifesta interes pentru dezvoltarea echilibrată a României, sa creăm o „platforma pentru parteneriate strategice”.

  2. În organizatii si familii, alaturi de toti partenerii care isi manifesta interesul, incepem sa sprijinim proiecte structurate si activităti importante. Invitam expertii si consultanţii interesati sa-si manifeste public dorinta de a darui, ca voluntari, din experienaa acumulata (asa cum se intampla in multe tari deja) in cadrul cluburilor clasice si online „Si noi putem reusi” a caror infiintare o sprijinim.

  Propunem celor potential interesati sa citeasca mesajul pe http://www.petitieonline.ro/petitie-p60872048.html, sa identifice una sau mai multe idei cu care rezoneaza, sa initieze o actiune concreta, sa o faca cunoscuta si altora, sa-i implice si pe cei apropiati, sa-i incurajeze practic pentru a-si pune proiectele mai mici sau mai mari in aplicare, sa faca cunoscute si altora rezultatele obtinute, si asa mai departe. Incurajam valorificarea experientei anterioare, cultivarea unui mediu prielnic implicarii eficiente.

  Ne pregatim pentru lansarea, in saptamana 9-15 februarie, a trei proiecte civice. Acestea sunt: Gradina Raiului – proiect complex de amenajare peisagistica si dezvoltare comunitara (pornind de la experiente, exemple si modele de buna practica locale, trimitand felicitari pentru implicare tuturor celor pe care ii apreciem, sprijinind proiecte locale/zonale/nationale – de exemplu “Poiana narciselor”, realizarea aleii “100 metri pentru sanatate”, dezvoltarea “Aliantei parintilor activi in comunitate” etc.); Sanatate la superlativ – mentinere, preventie si sprijin pentru sanatate individuala si colectiva (incluzand practica a sportului pentru sanatate); Bunastare Acum – producerea si constientizarea bunastarii individuale si colective.

  Va solicitam pareri, sugestii, contributii pe http://www.petitieonline.ro/petitie-p60872048.html (petitie publica, la "comentarii"), email tripon59@yahoo.com sau tel 0743.111.536

  Va multumim anticipat pentru implicare.

  Conf univ dr ing Avram TRIPON, presedinte al Asociatiei "Si noi putem reusi"


  Copyright ©️ 2009 Asociatia Club “Si noi putem reusi” – Toate drepturile rezervate

   Acum este: Mar 14 Iul 2020 - 18:16