Patruzeci de membri ai Clubului Seniorilor au sarbatorit, week-end-ul trecut, Retro-Revelionul 2010 in Slanic, la hotelul Venus. Prin sprijinul Filialei de Cruce Rosie Vrancea, 40 de virstnici au petrecut simbata si duminica clipe de pomina cu doar 60 de lei, fiind incluse atit cina festiva cit si momentele artistice. Spectacolul oferit de gazde a inceput cu „dansul ursilor“ din Comanesti si a continuat cu cintareata Rada din Chisinau si interpretul Aurel Moldoveanu care au tinut pe ringul de dans, pina la orele 4.00, membrii Clubului. Peisajul superb cu brazii acoperiti de zapada si cu lumina soarelui batind duminica dimineata in geam i-au cucerit pe cei 40 de seniori. „A fost nemaipomenit, ne-am distrat cum nu ne-am inchipuit vreodata. Am vazut si mai multe izvoare si chiar am luat apa de izvor acasa. Toti ne-am simtit foarte bine“, a declarat Elena Nastase, membru al Clubului Seniorilor. Mai mult, acestia au facut un gratar si au baut vin fiert la o sora a unei femei, membra a clubului. La intoarcerea in oras acestia s-au prins in hora in fata Teatrului Municipal celebrind astfel Unirea. Biletele au fost obtinute prin sindicat iar la petrecere au participat oameni din mai multe judete.
Sorin TUDOSE - redactie@monitorulvn.r
Sorin TUDOSE - redactie@monitorulvn.r