Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Concursul de poezie "Ingerul blond"

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Concursul de poezie "Ingerul blond" Empty Concursul de poezie "Ingerul blond"

  Mesaj  Maier la data de Mar 23 Feb 2010 - 13:53

  Prima editie a Concursului de Poezie in Limba Romana, “Ingerul Blond”, organizata de Asociatia Culturala ADSUM si revista ZIP se adreseaza tuturor vorbitorilor de limba romana care au implinit varsta de 16 ani pana la date de 15 februarie 2010.

  Concursul este organizat pentru a marca Ziua Internationala a Poeziei (21 martie), dar si ca un omagiu adus poetului Nichita Stanescu (nascut in data de 31 martie) si are ca scop dezvoltarea sensibilitatii estetice si valorificarea potentialului creativ al participantilor, in conditiile unei depline libertati de creatie.

  Tema si forma poeziei sunt la libera alegere a participantilor. Singurele conditii sunt: textul sa se incadreze in genul „poezie”, sa fie corect redactat in limba romana si sa nu depaseasca 2500 de caractere fara spatii

  Toate creatiile eligibile vor fi analizate de un juriu format din 7 membri, caştigatorii concursului vor fi desemnati in functie de punctajul acordat de juriu.

  Tinerii se mai pot inscrie in concurs pana la data de 15 martie. Castigatorii vor fi anuntati la data de 21 martie, in cadrul evenimentului „Frunza verde de albastru” organizat de Asociatia ADSUM in parteneriat cu Biblioteca Nationala a Romaniei.

  Pentru regulament şi înscrieri, accesaţi pagina web a Revistei ZIP: http://revista.asociatiaadsum.ro/concurs.

  Premiile vor consta in obiecte si bani, in valoare totala de 8.000 lei.

   Acum este: Mar 14 Iul 2020 - 17:49