Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Se cauta artisti vizuali

  Distribuiţi
  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Se cauta artisti vizuali

  Mesaj  Maier la data de Joi 25 Mar 2010 - 13:17

  Programul Creative Collaboration

  Data limită: 10 Aprilie 2010

  Programul Creative Collaboration al British Council, împreună cu organizaţiile selectate Poet in the City Londra și Uniunea Scriitorilor din România caută un artist/artiști vizual/i pentru proiectul său Words Converge (http://www.britishc ouncil.org/creativecollaboration-words_converge.htm) care va avea loc în Bucureşti în iunie 2010. Partea vizuală a proiectului presupune (şi) dispunerea unor panouri multimedia și instalaţii pe care se vor afişa texte ale unor poeţi români, englezi, precum din alte țări sud-est europene, partenere ale proiectului.

  Artistul/artiştii selectat/i este/sunt liber/i să aleagă diferite tipuri de exprimare vizuală pentru proiectul lor care să asigure vizibilitatea în mai multe locuri din București a textelor poetice alese.

  Artistul/artiştii selectat/i va/vor primi un onorariu din bugetul Words Converge, care include și costul cheltuielilor cu materialele necesare proiectului. .

  Artiştii interesaţi sunt rugaţi să trimită portofoliu de lucrări, conceptul proiectului şi o scurtă scrisoare de motivare (maxim o pagină) Claudiei Postelnicescu (Coordonator Proiect Vizual partener Words Converge) la adresa de email claudia.postelnicescu@gmail.com

  Nicolae Comanescu

  http://the-temporar y.blogspot. com
  0040741231068

   Acum este: Mier 23 Ian 2019 - 9:57