Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Festivalul International de Teatru Sibiu

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Festivalul International de Teatru Sibiu Empty Festivalul International de Teatru Sibiu

  Mesaj  Admin la data de Mar 7 Apr 2009 - 19:46

  Pasionaţii de teatru pot face parte din echipa Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Tot ce trebuie să facă este să depună un CV.

  Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, cel mai mare de acest gen din ţară, implică anual sute de oameni în spatele cortinei, pentru ca pe scene totul să fie impecabil. Organizatorii Festivalului au nevoie de orice mână de ajutor. Pasionaţii de teatru şi fanii Festivalului pot face acest lucru dacă se oferă voluntari pentru ediţia din acest an.

  Cei care doresc să facă parte din echipa "Energiilor" nu trebuie decât să depună un CV la adresa de e-mail: office@sibfest.ro sau la sediul Teatrului Naţional Radu Stanca din Sibiu, B-dul Corneliu Coposu nr. 2, până pe 25 mai. Cei aproximativ 200 de voluntari selectaţi vor avea şansa de a fi implicaţi direct în diverse activităţi: ghidaj pentru companiile de teatru participante, asistenţă tehnică pentru spectacole, traduceri, asistenţă pentru departamentul de producţie, asistenţă pentru departamentul de comunicare şi relaţii publice, responsabili locaţii sau activităţi de birou.

  Ca să fie siguri că vor fi selecţionaţi, viitorii voluntari trebuie să demonstreze că sunt entuziaşti, că îşi doresc să se implice în procesul de management al proiectului şi într-o echipă pentru care colaborarea şi dialogul sunt condiţii esentiale. Lavinia Alexe, coordonatorul Serviciului de Voluntariat din cadrul ediţiei din acest an a festivalului: "aşteptăm şi încurajăm să aplice pentru programul de voluntariat persoane din toate categoriile de vârstă, inclusiv pensionarii".
  Cea de-a XV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu va avea loc în perioada 29 mai - 8 iunie. Ediţia aniversară din acest an se va derula sub genericul "Energii" şi va include peste 350 de evenimente prezentate de companii de teatru din peste 70 de ţări.

   Acum este: Vin 3 Apr 2020 - 7:18