Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  “TRADITII in EUROPA”, la Campina

  Distribuiţi
  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon, Israel

  “TRADITII in EUROPA”, la Campina

  Mesaj  Admin la data de Mier 2 Sept 2009 - 8:25

  Tradiţia si cultura unui popor il fac unic si ii conferă o identitate. Tineri din mai multe tari doresc sa isi exprime tradiţia, sa invete unii de la alţi ca sunt diferiţi dar in acelaşi timp egali. Toate acestea intr-un proiect cu titlul „Show me your culture!”, un schimb de tineret organizat de Asociaţia Together România in oraşul Câmpina in perioada 9 – 16 septembrie 2009. Astfel 25 de tineri din Italia, Turcia, România, Lituania si Slovenia vor participa pe durata a 7 zile la un maraton al culturilor din tarile participante in 3 ateliere de lucru: muzica, design costume si dans, pentru ca la finalul perioadei sa prezinte intr-un spectacol organizat pentru comunitatea locala, un spectacol unic (5 culturi intr-un singur spectacol, costume tradiţionale realizate de către participanţii din cele 5 tari, muzica live, dansuri tradiţionale, coregrafie multiculturala, etc.).

  Ne propunem ca prin acest proiect sa promovam diversitatea culturala si astfel sa trezim in rândul tinerilor interesul pentru tradiţia naţionala cat si pentru alte tradiţii, totodată promovând si toleranta, acceptarea diferenţelor, intelegerea reciproca si convieţuirea intr-o Europa unita.

  Vino marti, 15 septembrie 2009 ora 16:00 la Casa Tineretului sala 101 pentru a lua parte la un spectacol de cultura si traditii organizat de catre tinerii participanti. Intrarea este libera.

  Proiectul este susţinut de Comisia Europeana prin programul „Tineret in Acţiune”, program comunitar ce asigura cadrul legal pentru susţinerea activităţilor de învăţare non-formală pentru tineri. Printre obiectivele programului se numără promovarea cetăţeniei active in rândul tinerilor, dezvoltarea sentimentelor de tolerantă si solidaritate, susţinerea activităţilor de tineret si a capacităţii organizaţiilor de tineret, precum si promovarea cooperări europene in domeniul tineretului.

  Link-uri http://www.asociatiatogether.wordpress.com

   Acum este: Mier 23 Ian 2019 - 9:43