Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Firma "Dacia" sustine proiectele educationale de la Muzeul Judetean Arges

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Firma "Dacia" sustine proiectele educationale de la Muzeul Judetean Arges

  Mesaj  Maier la data de Dum 1 Noi 2009 - 13:47

  "Dacia" susţine proiectele educaţionale iniţiate de Muzeul Judeţean Argeş în domeniul astronomiei printr-o sponsorizare cu aparatură destinată noii săli multimedia din incinta instituţiei. 15 calculatoare vor sta la dispoziţia tuturor celor interesaţi să descopere tainele astronomiei la începutul anului viitor, când noua sală va fi deschisă publicului.

  Calculatoarele provin de pe platforma Dacia de la Mioveni şi se află în stare perfectă de funcţionare. Ele vor fi dotate cu un program specific pentru cercetarea şi înţelegerea legilor Universului de către elevi, intitulat “Hands on Universe”. Proiectul Muzeului Judeţean Argeş este o premieră în domeniul activităţilor educaţionale din România.

  Şi alte instituţii din Judeţul Argeş au primit calculatoare de la Dacia pentru ameliorarea activităţilor didactice: 7 calculatoare au fost oferite Grădiniţei cu program prelungit nr. 18 din Piteşti, 3 calculatoare Grupului Şcolar Industrial Construcţii de Maşini Dacia Piteşti şi altele două, Asociaţiei generale a profesorilor de limba franceză din Argeş.

  Sursa: ROL.ro

   Acum este: Mar 18 Dec 2018 - 15:28