Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Expozitia de lansare a Foto Club Ploiesti

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Expozitia de lansare a Foto Club Ploiesti

  Mesaj  Maier la data de Joi 10 Dec 2009 - 8:25

  Asociatia Foto Club Ploiesti organizeaza evenimentul de lansare a Clubului de Fotografie, miercuri 9 Decembrie 2009, incepand cu ora 17:00, in cadrul Muzeul de Arta din Ploiesti, printr-o expozitie manifest a artei fotografice.

  Foto Club Ploiesti (F.C.P.) este o organizatie non-guvernamentala, infiintata in 2009 datorita nevoii de afiliere a iubitorilor de fotografie la o comunitate de sine statatoare, ce sprijina si promoveaza statutul fotografului, ploiestean, amator sau profesionist.

  Scopul principal al F.C.P. îl constituie promovarea imaginii comunitatii locale si contributia la educarea vizuala, artistica si tehnica a pasionatilor de fotografie din Ploiesti si judetul Prahova.

  F.C.P. doreste sa puna la dispozitia amatorilor si pasionatilor de fotografie ploiesteni o platforma de comunicare si colaborare cu un suport logistic, tehnic si profesional pentru dezvoltarea pasiunii si a talentului fotografic. Pentru o buna consolidare teoretico-practica, F.C.P. va organiza cursuri de initiere, va incerca sa dezvolte activitatile culturale din zona, prin organizarea de seminarii, expozitii, ateliere foto si evenimente dedicate artei fotografice.

  F.C.P. va desfasura si coordona actiuni practice de interes tehnic, artistic, social, istoric, cultural sau filantropic legate de fotografie precum festivaluri, concursuri, schimb de experienta prin dezvoltarea contactelor cu alte cluburi din tara sau strainatate.

  Foto Clubul Ploiesti invita iubitorii de fotografie sa participe la acest eveniment pentru a ne cunoaste scopul si programa clubului; creat pentru sustinerea si incurajarea pasiunii fotografice a membrilor sai. Evenimentul va cuprinde o expoziţie cu lucrarile membrilor clubului. Asociatia Foto Club Ploiesti este partener oficial al Asociaţiei Artistilor Fotografi din Romania - A.A.F.R.

  Descoperiti informatii suplimentare despre eveniment, asociatie si arta pe www.fotonud.ro sau pe forum-ul dedicat membrilor Foto Club Ploiesti.

   Acum este: Vin 14 Dec 2018 - 5:53