Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Despre doua cluburi in sectorul 2 Bucuresti

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Despre doua cluburi in sectorul 2 Bucuresti Empty Despre doua cluburi in sectorul 2 Bucuresti

  Mesaj  Maier la data de Mar 16 Feb 2010 - 17:24

  Clubul Seniorilor cu sediul în Parcul Plumbuita şi Clubul Înţelepţilor, cu sediul în B-dul Basarabia, Nr. 96 A, Sector 2, Bucureşti.

  Menţionăm că cele două cluburi sunt destinate persoanelor pensionare din Sectorul 2 ce au activat în domeniile medical, juridic, cultural-artistic, învăţământ, veteranilor de război, precum şi altor categorii sociale şi îşi propun să ofere un cadru propice pentru menţinerea contactelor interpersonale (întâlniri, discuţii, dezbateri) pentru desfăşurarea unor activităţi cultural-artistice (vernisaje, sesiuni literare – poezie, proză, teatru) sau pentru petrecerea timpului liber (vizionarea unor casete video şi D.V.D.-uri cu filme sau cu programele realizate de către Primaria sectorului 2 şi chiar a evenimentelor speciale desfăşurate în cadrul Cluburilor).

  Clubul Seniorilor din Parcul Plumbuita

  Varstnicii din sectorul 2 au la dispozitie un loc unde se pot intalni, relaxa si petrece cateva ore in compania prietenilor. Clubul Seniorilor a fost deschis in Parcul Plumbuita si are ca obiectiv readucerea batranilor in viata sociala activa.

  Clubul Seniorilor a fost gandit ca un loc de relaxare si agrement pentru
  pensionarii din sectorul 2, care vor fi ajutati sa comunice intre ei si sa revina in viata sociala activa. Acesta este cel de-al doilea proiect destinat persoanelor in varsta, dupa "Clubul Inteleptilor", al carui presedinte de onoare este Carmen Stanescu si unde peste 300 de varstnici desfasoara numeroase activitati. La Clubul Seniorilor, batranii vor incepe programul zilnic cu revista presei, dupa care vor urma diferite activitati: prezentari stiintifice, partide de remi, sah, carti si table, vizionare de filme, reportaje, scurtmetraje, discutii libere etc. Amatorii de dans vor putea urma cursuri de tango, vals etc. Cei care au nevoie pot primi consiliere psihologica si juridica.
  Periodic, se vor organiza excursii in tara si strainatate, vizite la muzee si seri dansante.

   Acum este: Lun 30 Mar 2020 - 9:51