Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Mini-concurs foto al Bandei Foto

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Mini-concurs foto al Bandei Foto Empty Mini-concurs foto al Bandei Foto

  Mesaj  Maier la data de Mar 29 Iun 2010 - 13:26

  Banda Foto este un grup nou-lansat format de tineri entuziasti, pasionati de fotografie si benzi desenate. Entuziasmul pentru fotografie ne-a unit si impreuna am conceput un proiect de suflet denumit “Vanatoarea de fotografii”.

  Scopul acestui proiect este de a trezi interesul fotografic al tuturor tinerilor pentru orasul pe care toata lumea iubeste sa il urasca – Bucurestiul. Vrem ca Bucurestiul sa devina un teren de vanatoare fotografica pentru amatori sau fotografi profesionisti deopotriva si sa aducem in prim plan plimbarile urbane.

  Vrem sa transmitem un mesaj simplu: faptul ca perspectiva locuitorilor asupra orasului poate fi schimbata prin intermediul obiectivului unui aparat foto.

  Ca un prim mod de a te putea antrena privind Bucurestiul prin alti ochi înainte de startul Vânatorii de Fotografii, am creat o mini-vânatoare foto. Te invitam sa ne trimiti o fotografie care sa surprinda unul dintre cele mai romantice landmark-uri Bucurestene. Ne referim la inimile care au impanzit capitala in ultimele luni.

  Nu avem nevoie CHIAR de poza de mai sus, dar suntem mai mult decat siguri ca vei gasi enorm de multe inimi prin Bucuresti, deci te invitam sa le fotografiezi (nu suntem pretentiosi – acceptam fotografii realizate cu cele mai performante aparate foto, dar si cu telefonul… pasiunea conteaza!) si sa ni le trimiti fie pe adresa banda.fotografica@gmail.com, fie direct pe wall-ul de Facebook aici.

  Ca premiu, castigatorul va fi transformat intr-un personaj si va avea propria sa banda desenata!

  Deci, ce mai astepti? Trimite fotografiile tale inimoase la: banda.fotografica@gmail.com sau posteaza direct pe wall-ul nostru, Banda foto!

  PS – termenul limita este 30 Iunie, ca sa incheiem luna cu stil.

   Acum este: Mar 14 Iul 2020 - 17:02