Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Concurs foto „Focusing on rights”

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Concurs foto „Focusing on rights” Empty Concurs foto „Focusing on rights”

  Mesaj  Maier la data de Sam 2 Oct 2010 - 9:35

  Asociatia Euroarte anunta lansarea concursului foto "Focusing on rights", pentru selectarea grupului de fotografi romani participanti la proiectul cu acelasi nume ce se va desfasura in Turcia, Izmir, in perioada 1-8 noiembrie 2010.

  Proiectul "Focusing on rights" este coordonat de Bright Vision Turkey Youth Group in parteneriat cu Asociatia Euroarte (Romania), HAIDE-YORCS (Bulgaria), EuroYouth Group (Grecia) si Associazione JOINT (Italia). Proiectul, un schimb de tineri finantat de CE prin programul Tineret in Actiune, va implica 30 de tineri din diferite tari europene.

  Tinerii participanti, timp de 7 zile, vor fotografia exprimandu-si, prin arta fotografica, punctul de vedere asupra temei " Drepturile omului", vor participa la activitati interculturale si non-formale, invatand unii de la altii.
  Cele mai bune fotografii rezultate pe parcursul activitatilor proiectului vor face obiectul unei expozitii de fotografie.
  Cazarea si masa sunt asigurate de proiect in proportie de 100%, iar transportul este rambursat in proportie de 70%.
  Daca ai intre 18 – 25 de ani, o camera foto DSLR, iubesti fotografia si vrei sa faci parte din grupul de 6 romani (3 fete si 3 baieti) participanti la „Focusing on rights", trimite o scrisoare de intentie si 5 fotografii cu tema libera (latura mare 600 Pixeli, rezolutie 100 DPI) la adresa de email tabaradecreatie@gmail.com, pana in data de 5 octombrie 2010, ora 18, ora mesajului electronic.

  Te vom contacta pe 7 octombrie cu rezultatele.

  http://www.fotografa.ro

  Nota: Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceasta comunicare reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.

   Acum este: Mar 14 Iul 2020 - 17:14