Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Ateliere Culturale, manifestare în sprijinul copiilor cu dizabilităţi in sectorul 4

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Ateliere Culturale, manifestare în sprijinul copiilor cu dizabilităţi in sectorul 4 Empty Ateliere Culturale, manifestare în sprijinul copiilor cu dizabilităţi in sectorul 4

  Mesaj  Maier la data de Sam 11 Sept 2010 - 7:18

  În perioada 28 – 29 august a.c., în Parcul Lumea Copilului din Sectorul 4 ( zona Foişor ), Primăria Sectorului 4 şi Asociaţia „Ateliere Educative” vor organiza ateliere de creaţie în aer liber.

  Parte a Campaniei „Investeşte în Idei Educative”, manifestarea îşi propune sprijinirea copiilor cu dizabilităţi şi a familiilor acestora.

  Existenţa problemelor în interiorul familiei, preocuparea părinţilor pentru a asigura traiul zilnic lipsa de informare, pregătire şi educare în exercitarea rolului de părinte, nesiguranţa socio-economică din perioada actuală, pot conduce la abordări neadecvate ale copilului şi la greşeli care pot avea repercusiuni grave asupra dezvoltării sale.

  În încercarea de a preîntâmpina astfel de situaţii, timp de două zile, voluntarii Asociaţiei „Ateliere Educative” vor fi alături de părinţii şi copiii din Sectorul 4, prezenţi la eveniment, pentru a le oferi informaţii şi răspunsuri referitoare la dezvoltarea psiho – socio – emoţională a micuţilor lor.

  Atelierele au diverse teme şi visează atât educaţia, cât şi divertismentul, cuprinzând sesiuni de pictură, handmade din materiale reciclabile, face paiting, ateliere de pictură şi desen, organizate pentru ca micuţii să dea frâu imaginaţiei, să creeze, dar şi să socializeze şi să poată interacţiona

   Acum este: Mar 14 Iul 2020 - 19:04