Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Dezbatere „Rolul Asezamintelor Culturale in sec.XXI: traditie si inovatie"

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Dezbatere „Rolul Asezamintelor Culturale in sec.XXI: traditie si inovatie" Empty Dezbatere „Rolul Asezamintelor Culturale in sec.XXI: traditie si inovatie"

  Mesaj  Admin la data de Dum 22 Feb 2009 - 19:37

  "Asociatia Asezamintelor Culturale" initiaza cilclul de dezbateri „Rolul Asezamintelor Culturale in sec.XXI: traditie si inovatie"

  Organizata de „Asociatia Asezamintelor Culturale", in parteneriat cu „Ministerul Culturii si Cultelor – Compartimentul Patrimoniu Imaterial si Asezaminte Culturale", „Autoritatea Nationala pentru Tineret" „Asociatia Caselor de Cultura ale Sindicatelor", autoritatile judetene.

  Initiate in cadrul „Anului European al Inovarii si Creativitatii", aceste dezbateri isi propun sa evidentieze contributia Asezamintelor Culturale la cresterea nivelului de cultura si civilizatie, in conditiile sociale si economice actuale (de la pastrarea traditiilor nationale la asteptarile oamenilor secolului XXI).

  In prima faza vor avea loc dezbateri la nivelul fiecarui judet, cu participarea tuturor Asezamintelor Culturale. Cele mai meritoase vor participa la dezbaterea nationala.

  Asteptam opinia dumneavoastra despre modul de organizare local.

  (postat pe grup in 23 decembrie 2008)

   Acum este: Lun 25 Mai 2020 - 1:27