Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Evenimente la Casa de Cultura a Studentilor in saptamana 1- 7 noiembrie

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Evenimente la Casa de Cultura a Studentilor in saptamana 1- 7 noiembrie Empty Evenimente la Casa de Cultura a Studentilor in saptamana 1- 7 noiembrie

  Mesaj  Maier la data de Lun 1 Noi 2010 - 21:33

  Casa de Cultura a Studentilor gazduieste in prima saptamana din noiembrie, o serie de evenimente muzicale, deschise tuturor.

  Trupa MS va invita sa ii ascultati live miercuri 3 noiembrie 2010 de la ora 19:30 la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti in clubul Silver Church ( calea Plevnei 61). Concertul este prilejuit de lansarea albumului “A venit baietii!!!” al trupei. Intrarea este libera.

  Tot miercuri 03 noiembrie 2010, de la ora 20:00 are loc “I Drum, U Drum , We Drum” – Un spectacol de percutie interactiva in care toata lumea canta pe ritmuri afro-americane, care iti ofera bucuria de a simti energia si vibratia ritmului creat de tine alaturi de ceilalti spectatori…impreuna cu Echipa DrumCafe!! iDrum este spectacolul in care vedeta esti chiar TU!Vrei sa fii Guest Star-ul nostru?
  Atunci conecteaza-te la ritmul vietii impreuna cu iDRUM!

  Un spectacol marca DrumCafe, sustinut de Echipa DrumCafe: Ati de Chile, Cristian Melak,Fabian Sanchez, Felix Moldovan si Gilberto Ortega. Durata Spectacolului: 90 min. Biletele&Rezervari: 0756.160.436, kresspie@drumcafe.ro. Pretul biletului: 20 lei.

  Joi 4 noiembrie 2010 ora 19:00, tot la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti va asteptam la concert live cu AMADEUS si invitatii lor. Alaturi de “Amadeus”, vor mai urca pe scena nume consacrate: Andreea si Xenti Runceanu, Vlad Mirita, Alina Sorescu, Silvia Dumitrescu, Marina Florea, Cristina Manoliu,Marian Stere, Ioana Sandu, Catalin Magdalinis, Irina Popa, Minodora Dedis si tinere talente: Rodica Tudor,Bianca Purcarea,Alexandru Tudor,Denisa Trofin,Bianca Lixandru. Un spectacol cu participarea extraordinara a doamnelor Corina Chiriac si Stela Enache. Intrarea este libera. Spectacol este dedicat Mihaelei Runceanu.

  Pentru mai multe detalii, urmariti www.ccs.ro si paginile de facebook si youtube ale CCS Bucuresti.   Acum este: Lun 25 Mai 2020 - 1:42