Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Conferinta "Saptamana Europeana a Familiei"

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 72
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Conferinta "Saptamana Europeana a Familiei" Empty Conferinta "Saptamana Europeana a Familiei"

  Mesaj  Admin la data de Mar 24 Feb 2009 - 15:01

  Asociaţia de Psihoterapia Familiei si a Cuplului Iasi, (APFC) acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania, membra a Federatiei Romane de Psihoterapie, organizeaza la Iasi, in perioada 29 – 31 mai 2009 prima ediţie a Conferinţei „Saptamana Europeana a Familiei” - eveniment internaţional care are ca parteneri autorităţi publice locale, mediul academic si ONG–uri.
  Scopul evenimentului il constituie promovarea de bune practici in psihoterapia de familie si cuplu, precum si cresterea vizibilitatii terapeutului de familie implicat in retea cu alti specialisti care asista familia - asistenti sociali, psihopedagogi, medici, preoti, avocati si juristi.
  In cursul derularii conferintei, specialistii din domeniul consilierii psihologice si al psihoterapiei vor avea posibilitatea de a impartasi experiente referitoare la abordarea celor mai eficiente si recente tehnici de interventie terapeutica ce au ca scop sprijinirea procesului de vindecare atat la nivel individual, cit si de familie sau cuplu si vor crea un spatiu pentru articularea lor cu alte tipuri de interventie.
  Conferinta este deschisa studentilor, practicienilor din spatiul de interventie privat si public, cercetatorilor din invatamintul universitar, si tuturor celor interesati de cresterea impactului interventiilor terapeutice si de impunerea unui standard de calitate in oferirea de servicii de consiliere psihologica si psihoterapie.
  Evenimentul cuprinde urmatoarea agenda:
  • Masa rotunda cu tema „Săptămâna Familiei – Asistarea familiei, provocări şi nevoi ale familiei în contextul actual”
  • Sesiune de comunicari stiintifice: „Săptămâna Familiei - Servicii profesionale acordate familiei” care cuprinde 4 sectiuni:
  Familie si psihoterapie
  Familie si educatie
  Familie şi sănătate
  Familia si asistenta specializata a familiei
  • Workshopuri - 31 mai 2009,:
  o ora 9: Lucrul cu adolescenţii şi familiile lor, Hans Bom, Phd Clinical Psychologist, specializat în Terapia Sistemică, colaborator la Centrul de Consultaţii şi Expertiză (CCE), Olanda
  o ora 9: Noi abordări în înţelegerea şi intervenţia violenţei în cuplu şi familie, Justine van Lawick, psiholog clinician şi psihoterapeut, supervizor şi trainer pentru Asociaţia Olandeză pentru Terapia Cuplului şi a Familiei (NVRG)
  o ora 15: Iertarea - la graniţa dintre spiritualitate şi terapie - viziunea sistemică, asist. univ. drd. Diana Laura Ciubotaru, psiholog principal în psihoterapia de familie şi cuplu, asist. univ. drd. Adina Karner Hutuleac, psiholog principal în psihoterapia de familie şi cuplu
  o ora 15: Familia în contextul sistemului educaţional – abordare sistemică Mirela Claudia Dracinschi – manager educaţional, terapeut de familie, Cristian Petrescu – psiholog clinician, terapeut de familie
  o ora 15: Tehnici de asistare a familiilor post-divort, Andreea Muraru psiholog clinician principal, terapeut de familie si cuplu, Cristian Petrescu psiholog clinician, terapeut de familie si cuplu
  Vom reveni cu informatii despre numarul de credite acordate de Colegiul Psihologilor din Romania pentru participarea la sesiunea de lucrari stiintifice si pentru participarea la workshopuri.

  La adresa www.apfc.ro puteţi obţine detalii referitoare la inscrierea, elaborarea si prezentarea lucrarilor, precum si raspunsuri la intrebari, inclusiv despre cazare şi masa. Se acceptă maxim 2 lucrari cu autor principal sau unic.
  INSCRIEREA PARTICIPANTILOR se va realiza pe baza formularului de inscriere şi a chitanţei scanate ce valideaza plata taxei de participare, expediate la următoarea adresă de e-mail saptamanafamilieiapfc@yahoo.com,persoana de contact psiholog Beatrice Chicos.

  • Pentru participantii la sesiunea de comunicari stiintifice este necesar rezumatul lucrarii (2000 caractere, inclusiv titlul) redactat atat in limba romana cat si in limba engleza.
  • Trimiterea rezumatului pe adresa mai sus mentionata este obligatorie pana la data de 30 aprilie.
  • Confirmarea acceptării înscrierii: în maxim 5 zile de la receptionarea rezumatului de catre organizatori.
  • Termen de achitare a taxei: maxim 5 zile de la confirmarea de acceptare a lucrării care va fi trimisa integral cel mai tarziu pana pe 25 mai.

  Plata taxei de participare se face în contul APFC Iasi deschis la BRD, Sucursala Iasi: IBAN: RO49 BRDE 240S V196 8513 2400, CUI: 15518435 - cu menţiunea: SAPTAMANA EUROPEANA A FAMILIEI IASI.

  Taxele de participare sunt diferentiate:
   Pana la 15 martie 2009 :
  • 170 ron/zi cu participare la toate activitatile din ziua respectiva a evenimentului
  • 150 ron/zi pentru participare la activitatile a 2 zile ale evenimentului–total 300 ron
   Intre 16 martie - ziua evenimentului - 200 ron/zi pentru participarea la oricare din zilele evenimentului

  Va adresam invitatia de a participa la eveniment si rugamintea de a va inscrie in timp util.
  Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail saptamanafamilieiapfc@yahoo.com

   Data/ora curentă este: Sam 23 Ian 2021 - 12:36