Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Regulament

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Regulament Empty Regulament

  Mesaj  Admin la data de Sam 7 Feb 2009 - 23:05

  Acest forum se adreseaza persoanelor civilizate. Ca atare, REGULAMENTUL nu si-ar avea rostul. Il postez doar pentru a evita eventuale neintelegeri.

  Inainte de postare, cautati cea mai buna categorie sau subiect pentru mesaje, ca sa evitati aparitia de doua ori a aceluiasi subiect sau scrierii intr-un loc nepotrivit. Puteti folosi functia de CAUTARE.

  Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum; va rugam nu folositi grupari de litere de genul tz sau sh in locul diacriticelor; dupa semnele de punctuatie folositi spatiu; incepeti fraza cu litera mare. Nu repetati acelasi caracter de multe ori, gen !!!!!???.

  Scrieti mesaje a caror subiect sa fie legat doar de subiectul discutat in acea categorie, nu despre alte categorii sau subiecte diverse.

  Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda.

  Este interzisa postarea de materiale pornografice, sau orice tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri catre site-uri care contin asemenea materiale. Este interzisa postarea informatiilor care incalca legea drepurilor de autor. In cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea material, atasati sursa informationala.

  Mesajele trebuie sa fie scrise intr-un limbaj nederanjant pentru ceilalti utilizatori.

  Nu folositi in mod excesiv imaginile emotive (emoticons icon);
  nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari;
  nu postati mesaje scrise integral cu bold, italic, underline sau cu litera mare;
  nu porniti discutii incendiare sau in contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri;
  nu scrieti doua mesaje unul dupa altul. Editati-l pe cel vechi si adaugati acolo ce mai aveti de spus;
  este complet interzis orice atac la persoana; discutati ideea si nu persoana;
  este interzisa postarea de imagini cu link exterior in interiorul unui mesaj, se accepta doar postarea unui link catre poza respectiva;
  nu includeti in semnatura dumneavoastra diverse mesaje obscene, adrese de mail, imagini sau mai multe link-uri ce nu sunt personale.

  Este permisa scrierea unui singur link exterior forumului, o adresa de mail sau scrierea unui text descriptiv de maximum 3 randuri.

  Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere.

  Nu va promovati propriul site sau alte site-uri la care sunteti afiliat, nu acesta este scopul acestui forum si prin urmare, mesajele cu scop publicitar vadit vor fi sterse. Sigur, un link, un exemplu sau un scurt citat nu vor fi considerate abateri de la regulament.

  Moderatorii nu sunt numiti pe baza numarului de mesaje. Asadar, nu abuzati: trimiteti mesaje doar daca aveti ceva interesant de spus si doar la subiect. Mesajele off-topic, cele gen IRC (ASL PLS, lol, kool etc si mesajele monosilabice) si cele gen 'invata cum sa te imbogatesti peste noapte' sunt interzise si vor fi sterse de catre moderatorii acestui forum.

  Nu trimiteti mesaje cu continut personal sau mesaje nesolicitate (spam) membrilor forumului. Mesageria privata, ca mijloc de comunicare in cadrul forumului, trebuie folosita doar la cererea uneia dintre partile aflate in discutie. Abuzul, in aceasta privinta, poate duce la desfiintarea contului.

  Moderatorul este persoana care asigura bunul mers al discutiilor, intervenind doar in cazuri speciale (mai exact, incalcarea regulamentului). Moderatorul nu are obligatia sa dea detalii asupra actiunilor sale (mai ales in momentul in care scopul acestora este evident). Daca insa considerati ca ati fost penalizat pe nedrept de un moderator, va invitam sa contactati Managerul Forumului pentru a lamuri acesta situatie (si moderatorul poate fi sanctionat la randul sau, putand chiar pierde statutul de moderator). In functie de mesaje, vom decide care dintre membrii vor deveni moderatori. In special, aceia dintre dumneavoastra care au pasiune pentru un anumit domeniu, aceasta pasiune fiind oglindita in calitatea mesajelor, vor fi contactati pentru a fi rugati sa ne ajute in moderarea forumului.

  Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevat pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de subiecte de genul: "Urgent!", "Eroare ...", "Important", "Ajutoooor!", titlul scris cu litere mari: SALUTARE LA TOTI, interjectii: Aoleuuu, Bah ... prescurtari, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.

  Va multumesc.

   Acum este: Lun 25 Mai 2020 - 1:20