Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Festival de satira si umor la Targu Mures

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Festival de satira si umor la Targu Mures Empty Festival de satira si umor la Targu Mures

  Mesaj  Maier la data de Mier 18 Noi 2009 - 11:45

  A XI-a editie a Festivalului National Studentesc de Satira si Umor are loc in perioada 6 – 8 noiembrie la Casa de Cultura a Studentilor din Targu Mures. La acest eveniment si-au anuntat participarea 100 de studenti din 13 centre universitare din tara.

  Cristina Maria Horga, directorul Casei de Cultura a Studentilor, a anuntat, intr-o conferinta de presa, personalitatile invitate sa participe anul acesta la festival. In premiera, la aceasta editie, va participa o trupa de semi-profesionisti si anume Teatrul Studentesc “Podul” din Bucuresti, condus de Catalin Naum. Alaturi de bucuresteni vor fi prezenti si trupa “Andar Cavar Bend”, din Targu Mures, Gheorghe Rosu, fondatorul trupei OZN, actorul Catalin Mandru, publicistul Nicolae Baciut si caricaturistul Stefan Tety Boros.

  Trupele “Catastrofele de pe Mures” si “Tot degeaba” ale Casei de Cultura a Studentilor, respectiv trupa “Astia” a Universitatii “Petru Maior” vor reprezenta centrul universitar Mures la aceast eveniment.

  La fel ca in fiecare an, Festivalului National Studentesc de Satira si Umor se va desfasura pe doua sectiuni, creatie si interpretare. Noutatea acestui an consta in acordarea de premii in bani castigatorilor celor doua sectiuni.

  Festivalul se va desfasura la Casa “Eminescu”, la clubul Evolution si la Teatrul 74, iar intrarea va fi libera.

   Acum este: Mar 14 Iul 2020 - 17:38