Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  AIESEC Bucuresti spune “Stop prejudecatilor si discriminarilor” prin proiectul Life Portraits

  Distribuiţi
  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  AIESEC Bucuresti spune “Stop prejudecatilor si discriminarilor” prin proiectul Life Portraits

  Mesaj  Maier la data de Lun 15 Mar 2010 - 7:58

  AIESEC Bucuresti te invita sa cunosti povestea din spatele imaginilor. Vino pe data 17 martie, incepand cu ora 12.00, la Muzeul Municipiului Bucuresti sa participi la un dialog deschis pe tema discriminarii oamenilor in societatea noastra.

  Evenimentul doreste sa ii puna in contact pe studentii facultatilor bucurestene cu 8 oameni ce au povesti de viata remarcabile. Scopul acestui proiect este de a indrepta atentia catre efectele pe care o atitudine discriminatoare le poate avea asupra unor oameni catalogati ca fiind diferiti.

  Life Portraits a fost realizat cu scopul de a-i face pe student sa constientizeze ca tolerant dintre oameni este primul pas ce trebuie facut in a aduce o schimbare comunitatii in care traim. Evenimentul doreste sa le arate participantilor ca diferentele dintre oameni sunt niste lucruri pozitive care trebuie celebrate ca atare si ca, numai in acest fel ne putem dezvolta sanatos ca o comunitate unita.

  Pentru a participa la evenimentul Life Portraits, este necesar ca a studentii sa se inscrie pe site pana pe data de 15 martie, ora 23.59. Acest demers include completarea unui formular pe baza caruia vor fi selectati 80 de participanti, care vor primi in acest sens o confirmare din partea AIESEC Bucuresti pana pe data de 16 martie.

  Cei care vor lua parte la dezbatere vor afla cum au trecut aceste persoane peste obstacole si cum au reusit sa gaseasca in resorturile interioare puterea de a merge mai departe. Vor invata sa priveasca prin ochii altora lumea in care traim. Vor putea sa aprecieze adevarata valoare a tolerantei.

  Evenimentul se va desfasura intr-un cadru intim, in doua etape, astfel incat fiecare student sa poata participa la 2 sesiuni diferite, avand doua teme de discutie distincte.

  Mai multe in formatii despre Life Portraits, precum si formularul de aplicare, gasiti pe www.CSR-Bridge.aiesec.ro.

   Acum este: Mier 23 Ian 2019 - 9:39