Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  "In memoria toamnei" - concurs foto cu premii

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  "In memoria toamnei" - concurs foto cu premii Empty "In memoria toamnei" - concurs foto cu premii

  Mesaj  Maier la data de Vin 10 Dec 2010 - 0:07

  comunitatefoto.ro in parteneriat cu NSCmall (www.nscmall.ro) si Inchiriere Foto (www.inchirierefoto.ro) lanseaza provocarea lunii decembrie: concursul foto "In memoria toamnei", pentru toti iubitorii celei de-a 6a arte.

  Concursul se va desfasura astfel:
  - in intervalul 1-15 decembrie 2010, va asteptam inscrierile* la concurs pe site-ul comunitatefoto.ro, cu o singura fotografie;
  - in intervalul 16-28 decembrie 2010 - se va efectua jurizarea creatiilor inscrise (80% votul juriului de specialitate; 20% votul publicului);
  - pe 31 decembrie se vor anunta castigatorii.
  *inscrierea este conditionata de inregistrarea gratuita, in prealabil, ca membru al comunitatii.


  Locurile I, II si III vor fi rasplatite cu o multime de premii: un voucher de 100 euro, oferit de NSCmall, pentru achizitionarea de produse, reduceri de 20% la inchirierea echipamentelor foto de pe InchiriereFoto, subdomenii proprii in cadrul comunitatii, etc.
  Parteneri media: Inchiriere Foto, Fotografa, Photolife, Modernism, Fotonatura, 4arte, Revista Echinox, Banda Foto, Ginger Group, revista Ambition, Veioza Arte, Peisaje Montane, Lume Buna, Evenimente Studenţeşti, revista HipMag şi Asociatia Manageri in Dialog.

  Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati site-ul comunitatefoto.ro si sa va alaturati retelei noastre in plina expansiune.

  comunitatefoto.ro reuneste cele mai reusite fotografii ale unor tineri, amatori sau profesionisti, pasionati de acest domeniu. Noi le oferim cel mai bun mediu in care acestia sa-si expuna munca.

   Acum este: Mar 14 Iul 2020 - 17:29