Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Peste 250 de cursanti la Boem Club in primul an de activitate

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 72
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Peste 250 de cursanti la Boem Club in primul an de activitate Empty Peste 250 de cursanti la Boem Club in primul an de activitate

  Mesaj  Maier la data de Vin 17 Dec 2010 - 14:59

  Boem Club si-a inceput activitatea acum un an de zile prin oferirea de lectii de muzica pentru copii si adulti, intr-o casa din zona pietei Alba-Iulia, intr-un ambient cald, prietenos si placut. Pe parcursul primului an, clubul de muzica si-a extins activitatea, ajungand la acest moment sa aiba cursuri individuale de vioara, pian, chitara, canto, violoncel si cursuri de grup de teoria si istoria muzicii pentru toate varstele si de educatie muzicala pentru prescolari.

  La acest moment, Boem Club este cel mai mare club privat din Bucuresti si din tara care ofera lectii de muzica pentru toate varstele, avand o echipa de 10 profesori absolventi de conservator, comunicativi, tineri si cu experienta in predare. Pe parcursul primului an, Boem Club a avut o serie de initiative muzicale prin campania cultural-educationala „Si tu poti canta!”, campanie care a inclus spectacole, preselectii, tombole, lectii deschise, testari muzicale, etc.

  „Acest prim an a fost un an expansiv, plin de evenimente muzicale, un an in care am reusit sa formam o echipa unita, alcatuita din profesori de muzica tineri, talentati, pasionati de ceea ce fac, care au contribuit in mod seminificativ la formarea si dezvoltarea Boem Club. Ne-am extins totodata si din punct de vedere al spatiului, la acest moment avem 4 sali de muzica utilate si dotate cu instrumente si sisteme de sonorizare calitative si o sala de primire, iar in februarie vom termina de amenajat si cea de-a 5-a sala de muzica. Ne bucuram ca initiativa noastra a fost apreciata de catre amatorii de muzica si ii asiguram ca si pe viitor vom avea aceleasi servicii calitative cu care i-am obisnuit.” Claudia Atanasoae, General Manager, Boem Club

  Pentru anul 2011 Boem Club si-a propus dezvoltarea grilei de cursuri individuale si de grup si diversificarea acesteia in conformitate cu dorintele si nevoile cursantilor. De asemenea, vor fi introduse si cursuri de muzica noi in primul trimestru al anului.


  Persoana de contact: Ana IACOB, Office Manager ana.iacob@boemclub.ro; Mobil : 0770 461 537


   Data/ora curentă este: Sam 23 Ian 2021 - 12:11