Cursul de vanzari pentru creatorii de obiecte handmade si artisti plastici va avea loc in perioada 25-26 iulie, la Bucuresti.
Trainingul se adreseaza creatorilor hand-made si artistilor plastici care doresc sa se promoveze in domeniul lor de activitate. A fi cunoscut in si prin ceea ce faci este o chestiune strict legata de modul in care cineva isi creeaza imaginea si stie sa o promoveze sau, mai exact, sa si-o vanda.
Cursul se desfasoara pe perioada a doua zile si abordeaza principalele aspecte ale promovarii si vanzarii creatiilor artistice si hand-made:
- unde expunem creatiile artistice
- cum ne alegem sau ne cream standul
- ambalajul creatiilor lucrate manual
- principiile de baza ale vanzării, cu aplicare in cazul obiectelor hand-made
- care este clientul creatiilor mele
- cum imi fidelizez cumparătorii
- costuri si preturi ale creatiilor artistice
La finalul cursului participanţii îşi vor putea structura un stil de vanzare a creatiilor proprii, cunoscad nevoile clientilor.
Cursul este conceput pentru urmatoarele categorii de participanti:
- creatori de obiecte hand-made
- personal de vanzari din art-shop-uri
- studenti arte plastice
- artisti plastici interesati de promovare
Desfăşurare: 25 – 26 iulie 2009, orele 10.00 – 17.00
Informaţii cost: taxa de participare: 390 RON (TVA inclus).
Detalii şi înscrieri: Elena Niculiţă, 0745.07.99.77 sau la adresa de mail: elenaniculita@gmail.com
Trainingul se adreseaza creatorilor hand-made si artistilor plastici care doresc sa se promoveze in domeniul lor de activitate. A fi cunoscut in si prin ceea ce faci este o chestiune strict legata de modul in care cineva isi creeaza imaginea si stie sa o promoveze sau, mai exact, sa si-o vanda.
Cursul se desfasoara pe perioada a doua zile si abordeaza principalele aspecte ale promovarii si vanzarii creatiilor artistice si hand-made:
- unde expunem creatiile artistice
- cum ne alegem sau ne cream standul
- ambalajul creatiilor lucrate manual
- principiile de baza ale vanzării, cu aplicare in cazul obiectelor hand-made
- care este clientul creatiilor mele
- cum imi fidelizez cumparătorii
- costuri si preturi ale creatiilor artistice
La finalul cursului participanţii îşi vor putea structura un stil de vanzare a creatiilor proprii, cunoscad nevoile clientilor.
Cursul este conceput pentru urmatoarele categorii de participanti:
- creatori de obiecte hand-made
- personal de vanzari din art-shop-uri
- studenti arte plastice
- artisti plastici interesati de promovare
Desfăşurare: 25 – 26 iulie 2009, orele 10.00 – 17.00
Informaţii cost: taxa de participare: 390 RON (TVA inclus).
Detalii şi înscrieri: Elena Niculiţă, 0745.07.99.77 sau la adresa de mail: elenaniculita@gmail.com