Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  E.ON Piatra Neamt a sabotat spectacolul Ansamblului "Ciprian Porumbescu"

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  E.ON Piatra Neamt a sabotat spectacolul Ansamblului "Ciprian Porumbescu" Empty E.ON Piatra Neamt a sabotat spectacolul Ansamblului "Ciprian Porumbescu"

  Mesaj  Maier la data de Dum 28 Feb 2010 - 11:59

  Dezamăgire printre pietrenii care au cumpărat bilete la spectacolul-concert al Ansamblului "Ciprian Porumbescu" din Suceava. O avarie la reţeaua de distribuţie a energiei electrice a transformat o seară ce se anunţase a fi una de neuitat pentru iubitorii de muzică populară, într-un eşec.

  Spectacolul-concert susţinut de Ansamblul "Ciprian Porumbescu" a fost intens mediatizat încă de acum două săptămâni prin afişe şi o conferinţă de presă susţinută de conducerea Centrului pentru Cultură şi Arte "Carmen Saeculare" şi cea a Centrului Cultural "Bucovina" din Suceava. Publicul a răspuns la invitaţia lansată, cu atât mai mult cu cât renumitele interprete de muzică populară Margareta Clipa şi Laura Lavric erau invitate speciale.

  În jur de 250 de spectatori au rămas în beznă miercuri, la ora 17.50, cu doar câteva minute înainte de începerea spectacolului. "Au fost vândute 150 de bilete, iar alte 100 de invitaţii au fost distribuite oficialităţilor şi sponsorilor. Pana de curent a avut loc chiar înainte de spectacol, când publicul se afla deja în sală. Casa de Cultură are dublă alimentare cu energie electrică, însă avaria survenită a însemnat paralizarea ambelor intrări de alimentare. Intervenţia celor de la E-ON a durat destul de mult, abia după o oră şi ceva a revenit energia electrică" a declarat Ioan Zaharia, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Piatra Neamţ. În tot acest timp majoritatea spectatorilor au dat dovadă de răbdare, sperând în intervenţia rapidă a lucrătorilor de la E.ON. "Echipele E.ON Moldova Distribuţie au intervenit prompt pentru remedierea avariei, iar alimentarea cu energie electrică a fost reluată treptat, începând cu orele 18.30, iar până la orele 19.30 consumatorii afectaţi de incident au fost realimentaţi. Regretăm disconfortul produs consumatorilor de această întrerupere în alimentarea cu energie electrică şi îi asigurăm că depunem toate eforturile pentru a evita pe viitor astfel de incidente" a precizat Sorin Munteanu, specialist Relaţii Publice în cadrul

  Departamentul de Relaţii Publice şi Comunicare E.ON România

  Surprizele au continuat în seara de Dragobete: imediat ce alimentarea cu energie electrică a fost reluată membrii Ansamblului "Ciprian Porumbescu" au spus că anulează spectacolul. "Dacă ar fi susţinut spectacolul, ar fi trebuit să motiveze într-un fel absenţa Laurei Lavric. Pe 24 februarie la ora 11, cea care este numită o mare cântăreţă m-a sunat să mă întrebe câte bilete s-au vândut. I-am răspuns şi nemulţumită fiind de numărul de bilete vândute mi-a spus că nu se va prezenta la spectacol" a adăugat Ioan Zaharia.

  După remedierea avariei, deşi o parte din public se afla încă în sală s-a anunţat că spectacolul a fost anulat. Decizia a aparţinut directorului Ansamblului "Ciprian Porumbescu".

  Spectatorii şi-au primit contravaloarea biletelor încă de aseară, iar cei care încă nu şi-au recuperat banii sunt aşteptaţi şă-şi ridice banii de la Agenţia Casei de Cultură. "Caut soluţii pentru ca în viitorul cât mai apropiat nemţenii să dovedească faptul că sunt niste gazde adevărate. Sperăm să ne putem bucura cât mai curând de muzica si spectacolul oferit de Ansamblul "Ciprian Porumbescu", recunoscut ca valoare atât în ţară cât si în străinătate" a declarat Ionuţ Cucoară, directorul Centrului pentru Cultură şi Arte "Carmen Saeculare".

  Rămâne de văzut în ce măsură incidentul de miercuri seara a afectat încrederea pietrenilor în interpreţi şi în organizatorii de spectacole.

  Sabina DAMIAN, "Realitatea media"

   Acum este: Lun 25 Mai 2020 - 1:23