Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Luna mai la CCS Piatra Neamt

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Luna mai la CCS Piatra Neamt Empty Luna mai la CCS Piatra Neamt

  Mesaj  Maier la data de Lun 3 Mai 2010 - 6:18

  Casa de Cultură a Sindicatelor (CCS) revine, în forţă, pe prima scenă culturală a municipiului Piatra Neamţ, oferind pe parcursul întregii luni mai, o serie întreagă de manifestări, ce pot constitui o gură de oxigen pentru fiecare dintre nemţeni sau pentru turiştii aflaţi în trecere prin frumosul oraş moldav.
  Astăzi, 1 mai, instituţia îşi lansează site-ul propriu, www.sindcultura.ro care poate fi accesat, gratuit, de toţi utilizatorii de internet interesaţi de activitatea culturală a Casei de Cultură.

  Duminică, 2 mai, iubitorii muzicii religioase au ocazia să asculte Corul Catedralei Constanţa, venit în turneu la Piatra Neamţ. Luni, 3 mai, pe aceeaşi scenă, va avea loc spectacolul, în avanpremieră, oferit de Ansamblul CCS "Plăieşii Ceahlăului". Spectacolul se anunţă a fi unul antrenant, oferind dansuri şi muzică populară moldovenească de calitate. Intrarea la ambele evenimente culturale este gratuită, cu precizarea că, la concertul de muzică religioasă se pot face donaţii pentru organizarea unor activităţi similare.


  Angela BRUDARU, "Ceahlaul", 3 mai 2010

   Acum este: Lun 25 Mai 2020 - 1:38