Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Şcoala Populară de Artă din Piatra Neamt invită publicul la teatru

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Şcoala Populară de Artă din Piatra Neamt invită publicul la teatru Empty Şcoala Populară de Artă din Piatra Neamt invită publicul la teatru

  Mesaj  Maier la data de Dum 28 Feb 2010 - 11:57

  Tineri artişti, elevi ai clasei de actorie coordonată de actriţa Maria Hibovschi, vor oferi publicului două momente de improvizaţie, pentru a marca venirea primăverii. Duminică, 28 februarie, iubitorii teatrului sunt aşteptaţi la Scoala Populară de Artă cu sediul pe strada Stefan cel Mare, pentru a-i urmări pe elevii de la grupa mare, care vor pune în scenă "Praznicul Savetei" şi "Ne-a mai rămas doar Ospamox".

  Pe 7 martie, va veni rândul grupei mici şă-şi demonstreze talentul artistic. Ei vor prezenta publicului trei piese: "Capra cu trei iezii" de V. Polionova, "Fetiţa cu piciorul rupt" adaptare după "Păpuşa cu piciorul rupt" de V. Eftimiu şi "Robinson" o adaptare după "Robinson Crusoe" de Daniel Defoe. Până acum elevii de la grupa mică au prezentat aceste piese de două ori, de fiecare dată cu mare succes. "E destul de greu lucrul cu ambele grupe, deoarece mă solicită foarte mult, din toate punctele de vedere. Cu cei mai mari, deoarece sunt adolescenţi, au caractere diferite şi trebuie să-mi urmeze exemplul, iar cu cei mici deoarce au multă energie şi trebuie uneori să mă adaptez eu lor. Oricum pentru mine ca profesoară de actorie nu e important atât succesul spectacolului cât evoluţia fiecăruia de la o reprezentaţie la alta" a declarat Maria Hibovschi.

  Din cele două grupe fac parte tineri şi copii care se pregătesc unii de câţiva ani, iar alţii de câteva luni. Orele de pregătire au loc la Scola Populară de Artă, de vineri până duminică.

  În ceea ce priveşte activitatea trupei "Tandem", Maria şi Ghiţă Hibovschi s-au întors în urmă cu câteva zile de al Bucureşti, unde au prezentat pentru a doua oară publicului din "Cafe Deko" piesa "Povestea poveştilor". O piesă care a avut premiera în urmă cu câţiva ani şi care se bucură de un succes răsunător în continuare.

  Sabina DAMIAN, "Realitatea media" 27.02.2010

   Acum este: Lun 25 Mai 2020 - 1:05